Aerobicsgirl, 32 jaar, hetero uit Zuid-Holland

Ben ik stout? Denk het wel. Ben namelijk getrouwd. Sex is maar mwa mwa… niet vaak/lang/lekker genoeg naar mijn zin. Dat heb ik wel anders meegemaakt dus ik weet dat het kan. De uitdaging is nu om de man te zoeken in mijn eigen regio die dat wel kan en om het toch wel discreet te houden. Ik wil niet elke man uit deze provincie een keer hebben dus hou het bij mijn doel om 1 persoon te vinden die wel een discrete sexrelatie zou zoeken.

De kans is klein dat ik hier reageer. Dus stuur me voor de zekerheid een bericht hier.

Naam: Aerobicsgirl
Geslacht: vrouw
Leeftijd: 32
Komt uit: Zuid-Holland
Cupmaat: B
Geaardheid: hetero
Gewicht: 64
lengte: 169
Postuur: normaal
Kleur haar: donker
Kleur ogen: donker

Ik hou van:
buitensex
casual
gezicht spuiten
lingerie
gepijpt worden