blommy, 30 jaar, hetero uit Utrecht

Dag lieve en discrete man. Ik mis de passie en de lekkere verwennerijtjes in mijn liefdesleven. Ik wil dit buiten huis gaan zoeken. Ik voel me niet zo goed hierbij maar keer op keer is mijn geilheid mijn geweten de baas… of dat moment begint er aan te komen in elk geval want ik heb er tot nu toe niks mee gedaan…. welke man die een discrete manier van afspreken kan regelen heeft zin om met een stoute en zich enig zins schuldig voelende huisvrouw contact te krijgen?

De kans is klein dat ik hier reageer. Dus stuur me voor de zekerheid een bericht hier.

Naam: blommy
Geslacht: vrouw
Leeftijd: 30
Komt uit: Utrecht
Cupmaat: C
Geaardheid: hetero
Gewicht: 63
lengte: 163
Postuur: normaal
Kleur haar: donker
Kleur ogen: donker

Ik hou van:
casual
lingerie
romantisch