GeilSM, 27 jaar, hetero uit Noord-Holland

Op zoek naar een switch voor een opwindend SM avontuur? Kom je dan binnenkort eens aan mij voorstellen. Wat kun je bij mij verwachten? Ten eerste dat het ons geen cent kost. Zowel mij als jou niet dus 🙂 Behalve dan misschien af en toe een leuk setje of nieuw attribuut kopen maar dat is een investering. Waar we samen van kunnen genieten. Wat ik verwacht is een een open mind en de wil om nieuwe dingen te proberen. Samen ontdekken. En dan natuurlijk alles op het gebied van de SM in de breedste zin!

De kans is klein dat ik hier reageer. Dus stuur me voor de zekerheid een bericht hier.

Naam: GeilSM
Geslacht: vrouw
Leeftijd: 27
Komt uit: Noord-Holland
Cupmaat: B
Geaardheid: hetero
Gewicht: 67
lengte: 169
Postuur: normaal
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw

Ik hou van:
bondage
fetish
rollenspellen
sm