hunnybee, 35 jaar, hetero uit Utrecht

Hoi mannen! Op 1 of andere manier lukt het me niet om een grote foto hier erop te krijgen wel stom want op andere sites lukt het wel. Anyway dan beschrijf ik mezelf maar een beetje: 1m69 en 63kg met een knap uiterlijk en cup B borsten. Niet groot, wel stevig 😉 ik ben blank met groene ogen en heb geen piercings of tatoos. ik heb mensen wel eens horen zeggen dat ik erg knap ben 😉 Wat ik zoek: leuke stoere vent met gevoel voor humor voor een lekkere avond genieten zonder gevolgen!

De kans is klein dat ik hier reageer. Dus stuur me voor de zekerheid een bericht hier.

Naam: hunnybee
Geslacht: vrouw
Leeftijd: 35
Komt uit: Utrecht
Cupmaat: B
Geaardheid: hetero
Gewicht: 63
lengte: 169
Postuur: normaal
Kleur haar: brunette
Kleur ogen: groen

Ik hou van:
casual