Jertjse, 56 jaar, Hetero, uit Aarschot

Schijn bedriegt zeg ik altijd maar en weet je waarom? De meesten denken dat ik een bitch ben. Ze vinden mijn uitstraling zo en wat ik ook probeer ik krijg het niet veranderd. En dat terwijl ik juist een zacht persoon ben die heel sociaal is. Zelfs een tikkeltje verlegen, maar wel open, eerlijk en betrouwbaar. Dus laat je niet misleiden door mijn profielfoto. Kom mij ontdekken en wie weet wat voor match we zijn.

Wel wat ouder maar nog steeds een echte slet in bed …. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero
Leeftijd: 56
Komt uit: Belgiƫ, Vlaams-Brabant
Woonplaats: Aarschot

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single
Lengte: 1.65
Postuur: Normaal
Kleur haar: Blond
Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date, Vriendschap

In bed hou ik van:

Wat ik in jou zoek:
Wat kan ik zeggen over jou? Doordat ik weet hoe mensen zich kunnen vergissen in een uitstraling kijk ik liever naar karakter. Nu hou ik wel van een man die spontaan is en niet saai op een bank hangt. Welke man durft verder te kijken dan mijn foto?

Mijn sexvoorkeuren: