Kimlover, 34 jaar, hetero uit Zeeland

Hoi ik ben Kim. Ik ben een vrolijke spontane meid en ik ben via deze weg op zoek naar een spannende sex/ero relatie. Ik heb niet altijd veel geluk gekend in mijn leven maar ik sta nu weer fier overeind en ben helemaal klaar voor een leuk avontuurtje! De duurste hobby die ik heb is wintersport maar dat is maar 1 keer per jaar. Voor de rest ben ik snel tevreden en kan ik bv genieten van de natuur en van mijn huidige werk op een kinderdagverblijf. Welke leuke jonge man wil mij wel leren kennen?

De kans is klein dat ik hier reageer. Dus stuur me voor de zekerheid een bericht hier.

Naam: Kimlover
Geslacht: vrouw
Leeftijd: 34
Komt uit: Zeeland
Cupmaat: A
Geaardheid: hetero
Gewicht: 69
lengte: 171
Postuur: slank
Kleur haar: brunette
Kleur ogen: groen

Ik hou van:
buitensex
casual
fetish
lingerie
gepijpt worden
panties