Vinkje, 36 jaar, hetero uit Oost-Vlaanderen

Wat over mij: gescheiden en daarom nu alleenstaande moeder. Dat klinkt erger dan dat het is want ik voel me er prima bij en het gaat me veel beter af dan ik gevreesd had. Dan had ik de relatie denk ik al eerder laten klappen want het was niet veel meer. Behalve tussen de lakens want dat spetterde wel en ja, dat mis ik dus ook wel. Zou het graag af en toe nog eens hebben, gewoon als aanvulling op mijn verder heerlijke leventje momenteel. Een man die bereid is niet de eerste viool te mogen spelen in mijn leven maar het prima vind om een leuk sporadisch extraatje te zijn die mag zeker reageren.

De kans is klein dat ik hier reageer. Dus stuur me voor de zekerheid een bericht hier.

Naam: Vinkje
Geslacht: vrouw
Leeftijd: 36
Komt uit: Oost-Vlaanderen
Cupmaat: B
Geaardheid: hetero
Gewicht: 74
lengte: 172
Postuur: normaal
Kleur haar: blond
Kleur ogen: groen

Ik hou van:
casual
lingerie
gepijpt worden
romantisch